Valtherweg 23, 7873AA Odoorn
+31 591 513700
kantoor@dekens.nu

Strafrecht

Strafrecht

Heeft u als verdachte een dagvaarding ontvangen om bij de politierechter of meervoudige kamer van de rechtbank te verschijnen? Of bent u opgeroepen voor een zitting bij de officier van justitie? Ook als verdachte van een misdrijf of overtreding heeft u recht op rechtsbijstand. U kunt hierbij denken aan (zware) mishandeling, diefstal, drugsgerelateerde zaken, rijden onder invloed, moord/doodslag en zedenzaken.

Hoewel rechtsbijstand tijdens een strafzaak niet verplicht is, is het altijd raadzaam om voorafgaand aan een strafzaak een van onze advocaten te raadplegen. Wij vragen allereerst voor u het dossier van uw zaak op. Vervolgens zal de behandelend advocaat op basis van dat dossier u adviseren over de beste proceshouding en u eveneens bijstaan ter zitting.

Ook als de politie uw spullen in beslag heeft genomen of uw rijbewijs heeft ingevorderd kunnen wij u (in de meeste gevallen) helpen om uw spullen en/of rijbewijs terug te krijgen.

Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het strafrecht en kunnen u adequaat adviseren en bijstaan in uw strafzaak. Neem voor meer informatie contact met ons op.