Valtherweg 23, 7873AA Odoorn
+31 591 513700
kantoor@dekens.nu

Informatie

Informatie

Heeft u juridisch advies en/of bijstand nodig?

U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek of (zonder afspraak) langskomen tijdens ons gratis inloopspreekuur.

Tijdens het intakegesprek (en eventuele vervolgafspraken) zal de betrokken advocaat met u uw kwestie bespreken en u adviseren over de juridische opties. Wij verzoeken u om naar het intakegesprek alle relevante bewijsstukken en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Tijdens het intakegesprek zal de advocaat met u de kosten van rechtsbijstand bespreken en de algemene voorwaarden die wij hanteren. Indien u prijs stelt op de juridische bijstand van de advocaat en de advocaat de opdracht aanvaardt, zal de opdracht schriftelijk worden bevestigd. Op het moment dat wij u niet verder kunnen helpen, dan zullen wij dit uiteraard ook aan u te kennen geven.

U kunt ook gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur. Gesprekken tijdens het inloopspreekuur duren maximaal 15 minuten en zijn geschikt voor eenvoudige juridische vragen. Indien uw kwestie niet adequaat besproken kan worden tijdens het inloopspreekuur, zullen wij u adviseren om een aanvullende afspraak te maken.

Voor meer informatie over de kosten klik hier.

Wilt u weten wanneer ons volgende inloopspreekuur is? Klik dan hier.